Back to Top

Zubar Split

Odabir savršenog zubara nije lak zadatak jer se želimo „skrasiti“ i biti uvjereni da će baš taj zubar biti uz nas za sve probleme vezane uz oralnu higijenu. Profesionalni zubari koji vas očekuju ordinaciji Ministry of Smile u Podstrani, mjestu koji je tek 8 kilometara udaljen od Splita, potrudit će da budete potpuno zbrinuti pri svakoj posjeti.

zubar Split - Ministry of smile
Osnovne djelatnosti stomatološke ordinacije Ministry of smile su implanto-protetska stomatologija i estetska stomatologija, a zubari u ordinaciju su certificirani diplomama iz Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država. Osim toga, na zubare ove ordinacije možete se osloniti i kod hitnih slučajeva, kao i tek kod običnih pregleda.
Split i Podstrana
Split je grad koji svi trebaju posjetiti, a iako je već duže vrijeme prava turistčka atrakcija među strancima i Hrvatima, HBO serija Igra prijestolja učinila je da ovaj mediteranski dragulj još više sjaji. Podstrana, mjesto u kojem se nalazi Ministry of Smile, nosi sličnu kulturnu i povijesnu baštinu kao i Split. Osim toga, Podstrana ima 6 kilometara dugačku uređenu obalu, a mir koji možete pronaći u ovoj općini će vaš odmor učiniti puno boljim i opuštenijim.
Relaksaciju koju možete osjetiti u Podstrani tijekom odmora, također možete pronaći i u stomatološkoj ordinaciji Ministry of Smile
Na što paziti pri odabiru zubara?
Nebitno jeste li novi u gradu ili ste nezadovoljni svojim trenutnim zubarom, ili ste možda na ljetovanju, a zubobolja ga je odlučila pokvariti – odabir pravog zubara je kompliciran. Prvo želimo saznati razinu profesionalizma koju možemo očekivati, a to možemo pronaći u komentarima i svjedočanstvima koje možemo pronaći na internetu ili pitati nekoga tko je već posjetio zubara za kojeg smo zainteresirani.
Prije prve posjete već bi trebali biti upoznati s time što nas očekuje, a tada je vrijeme da provjerite s kakvom je tehnologijom stomatološka ordinacija opremljena. To je vrlo važno jer želite da vam zubar kojeg odabere može pomoći u velikom spektu oralnih problema. Ako ne možete sami zaključiti s kakvom tehnologijom raspolažu, slobodno pitajte. Također se upoznajte s troškovima usluga koje pružaju, jer cijene zubara variraju od ordinacije do ordinacije.
Zašto se odlučiti za zubare ordinacije Ministry of Smile?
Iako se ne nalazi u centru Splita, do stomatološke ordinacije Ministry of Smile lako je doći – i to i putem zraka, i putem ceste i putem mora. Osim toga, ako se pacijent nalazi u radijusu od 10 kilometara od same ordinacije, Ministry of Smile nudi prijevoz na pregled, kao i prijevoz s pregleda.
Stomatološka ordinacija split
Osim već spomenutih usluga, pregleda, hitnih slučajeva, implanto-protetske stomatologije i estetske stomatologije, također se bave estetikom lica i nude tretmane bora, kao što je omogućena, sve popularnija usluga, dentalni turizam.
Možete biti sigurni da će se za vas pobrinuti visoko obrazovani i kvalificirani zubari, i da će pri tome koristiti najnoviju tehnologiju. Također, kod određenih usluga dobit ćete i garanciju na 5 ili 10 godina.
U ovoj stomatološkoj ordinaciji, zubari se prema svojim pacijentima odnose kao prema prijateljima, pa će svaka vaša posjet biti što bezbolnija, a možete biti sigurni da ćete se ugodno i osjećati.