Back to Top

Najnoviji trendovi

Advanced Platelet Rich Fibrin - PRF

Naša klinika nudi Advanced-Platelet Rich Fibrin (PRF) za razne periodontalne i kirurške procedure. Koristeći malu količinu pacijenove krvi centrifugom se iz nje izdvaja fibrin bogat proteinom koji se kasnije primjenjuje pri operaciji. Ova terapija poboljšava rezultate pri presađivanju mekog i koštanog tkiva.
Protein koji se nalazi u izdvojenom fibrinu pomaže cjeljenju rane i smanjuje mogućnost infekcije. Umanjuje post-operativnu bol i oticanje, te sveukupno olakšava pacijenov oporavak. PRF ima brojne primjene: kod vađenja zuba, augmentacije kosti, sinus lifta, transplantacije mekog tkiva,...

PRF

Platelet Rich Fibrin

PIEZOSURGERY® tehnologija.

Kada govorimo o operacijama kosti, mogu se koristiti tradicionalni alati poput pile ili svrdla ali oni režu sve što im se nađe na putu. Mi koristimo najnoviju tehnologiju rezanja kosti pomoću mikrovibracija koje ne oštećuju meko tkivo te omogućuje savršenu preciznost reza.

New Mectron Touch

World greatest bone surgery tool

Nobel Procera
NobelProcera™ je najsuvremeniji CAD/CAM sistem za dizajniranje i izradu individualne dentalne protetike od krunica i mostova pa do abutmenta za implantate. Za svaki NobelProcera™ rad dobivate certifikat o autentičnosti.

Nobel Procera

Cutting edge dental prosthetic products

Računalno navođena implantologija

U našoj klinici svaki implantološki rad planira se uz pomoć računala i 3D CT snimka. Stomatolog može isplanirati najbolji položaj, kut i dubinu postavljanja implantata prije samog zahvata čineći zahvat potpuno sigurnim za pacijenta. Za pacijente kojima je potrebno ugraditi više imlantata može se koristiti "kirurška šablona" koja u potpunosti precizno usmjerava postavljanje implantata. Kirurška šablona točno nalježe na postojeće zube ili čeljusni greben (kod bezube čeljusti) sa već pripremljenim rupama u koje su ugrađene metalne vodilice za točno određivanje lokacije, kuta i dubine postavljanja implantata.

IMPLA 3D

Computer Guided Implantology

Perioplastične operacije za recesije zubnog mesa

Recesijom zubnog mesa dolazi do otkrivanja korjena zuba, preosjetljivosti na podražaje, zubi izgledaju dulji te krvarenja. Recesija gingive najčešće se javlja iza 40-te godine života ali mogu se javiti i kod znatno mlađih osoba. Transplantacijom mekog tkiva uspješno rješavamo ove probleme.

Perioplastic

Solution for gum recession

GBR
Guided Bone Regeneration je specifična kirurška metoda rekonstrukcije atrofirane čeljusne kosti.Najčešći razlog za GBR je stvaranje dovoljnog volumena kosti za ugradnju implantata.

 

GBR

Guided Bone Regeneration